,

Leiber

Leiber

Patentli işleme teknolojisi ile bira mayasının değerli, içeriğinin alınması ile üretiir. Ürün, kurutulan saccharommyces cerevisiae mayasının malt ile bağlanmasıyla oluşur.

 

Kompozisyon:

%40 bira mayasuı (Saccharomyces ceravisiae) %60 malt

 İçindekiler

 Ham protein

%30

 Ham yağ

%2.0

 Ham lif

%9.0

 Ham kül

%7.0

 Su/ Nem

%6.0

 NFE

%46

 Nişasta

%5.6

 Şeker

%7.5

 Lizin

%1.9

 Metiyonin

%0.5

 Meth./ Sistin

%0.9

 Triptofan

%0.3

 Treonin

%1.4

 Kalsiyum

%0.2

 Fosfor

%1.0

 Sodyum

%0.1

 Magnezyum

%0.2

 Kullanımı için tavsiyeler

 

 Kanatlı

Yemin %3-5’ i olacak oranda